Verwarming

Warmte. Eén van de belangrijkste dingen in huis.

Wanneer we het hebben over ‘warm en comfortabel’ wonen speelt warmte daarin natuurlijk een cruciale rol. Warmte creëren we door gebruik te maken van radiatoren of vloerverwarming (of een combinatie van beide). Weststrate voorziet woningen en bedrijfspanden van centrale verwarming.

Centrale verwarming

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is er meestal een voor 15 jaar of langer. Een goede keuze maken is dus belangrijk. Weststrate voorziet u dan ook graag van goed advies waardoor u de juiste keuze kunt maken. Als Nefit partner staan wij achter de hoogwaardige kwaliteit van de producten van Nefit. De ketels zijn solide en betrouwbaar.

Radiatoren

Radiatoren zorgen er natuurlijk voor dat uw woning of bedrijfspand in redelijke korte tijd kan worden verwarmt. Radiotoren brengen warmte in huis. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Daarom werkt Weststrate al jarenlang met het merk Radson. Radson biedt een behoorlijk aantal verschillende soorten en kleuren radiatoren aan. Hierdoor kan een radiator een echte eyecatchor.. uhm… eyecatcher worden.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt vandaag de dag steeds meer toegepast. De gelijkmatige temperatuurverdeling en comfortabele warmte die vloerverwarming biedt worden erg gewaardeerd. Wist u dat u met vloerverwarming ook de kosten op uw energierekening kunt besparen? Kortom een hoop pluspunten. Bij het leggen van vloerverwarming komt echter veel kijken. Gelukkig kunt u rekenen op de ervaring van Weststrate.

Zonneboiler

Een zonneboiler is een installatie waarmee u de energie van de zon gebruikt om het water in uw badkamer, toilet of keuken op te warmen. Een zonneboiler bestaat uit twee onderdelen. Een collector (waar u de warmte mee kunt opvangen) en een boiler (waar u de warmte mee kunt opslaan). Weststrate helpt u graag met de installatie van beiden.

Hete luchtverwarming

Naast het plaatsen van vloerverwarming en radiatoren, plaatst Weststrate verbouw en installatie ook geregeld hete luchtverwarmingen. Hete luchtverwarming zorgt voor zeer snelle verwarming van uw bedrijfspand en kan vrijwel in elk bedrijfspand worden toegepast.

Onderhoud

Het onderhoud van uw (cv-)installatie doet Weststrate graag. Goed onderhoud voorkomt onverwachte storingen, onveilige situaties en verlengt bovendien de levensduur van uw cv-ketel. Door goed onderhoud blijft uw ketel goed werken.

Zo doen we dat

Bij Weststrate verbouw en installatie staan uw wensen centraal. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Als totaalinstallateur helpen wij u graag van idee tot realisatie. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring, vakkundig advies en persoonlijk begeleiding. Om tot het beste resultaat te komen doorlopen wij de volgende stappen met u:

Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën

Met hulp van onze leveranciers selecteert u de gewenste materialen

U ontvangt een gedetailleerde offerte

Wij bespreken de werkzaamheden en maken een planning

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd