Over ons

Gedreven, persoonlijk en betrouwbaar

Al sinds 1953 zorgt Weststrate ervoor dat u warm en comfortabel kunt wonen en werken. Het bedrijf, dat in Kortgene is opgericht, werd in 1973 overgenomen door Joost Weststrate en zijn vrouw Willy Weststrate. De naam Installatiebedrijf Weststrate werd een feit.

In 2009 kwam Christiaan Baars ‘in de zaak’. De tijd waarin kennis en ervaring wordt overgedragen breekt aan. Jarenlang werkt Christiaan onder het scherpe toeziend oog van meneer Weststrate. Het leveren van kwalitatief goede diensten en de uitstekende service wordt gewaardeerd. Het bedrijf groeit en krijgt steeds meer een vaste klantenkring.

In 2013 nemen Christiaan en Rosanne het bedrijf over. Het dienstenpakket wordt uitgebreid door ook renovatie van woningen en bedrijven aan te bieden. Hierdoor kan een totaalpakket van diensten, bestaande uit verbouwen, elektra, sanitair en verwarming, worden aangeboden. Het logo en de huisstijl wordt gemoderniseerd en ook wordt er geïnvesteerd in gereedschappen en meters om de opleveringen van een projecten volgens de geldende normen op te kunnen leveren.

Een aantal dingen blijven onveranderd. De naam Weststrate blijft. Net als de visie waar het bedrijf 65 jaar geleden me is gestart, namelijk: ”Het aanbieden van diensten en producten waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen en altijd klaar staan om service te verlenen”.

DSC_0829 kopie

0 Totaalinstallateur

0 diensten

0 jaar ervaring

0 tevreden klanten per jaar

Ons team

Het team van Weststrate verbouw en installatie bestaat uit een groep ambitieuze en hard werkende mensen. Ieder met zijn eigen expertise maar wel altijd in overleg met elkaar. Hierdoor werken we aan één gemeenschappelijk doel: kwalitatief goed en mooi werk leveren met een tevreden klant als doel.

Christiaan Baars
Totaalinstallateur

Is gedreven in zijn werk. Kijkt positief de toekomst in. Heeft letterlijk van zijn hobby, zijn werk gemaakt en krijgt veel energie van een mooi resultaat.

Rosanne van de Vreede
Advies & administratie

Heeft graag contact met mensen en zorgt voor de uitstekende service. Haar visie: tevreden klanten zijn het waardevolste bezit van ons bedrijf!

Cees-Jan Doolaard
Allround timmerman

Een harde werker die zijn vak verstaat. Door zijn enorme ervaring in de bouw (ruim 20 jaar!) kan hij u op vele vlakken van dienst zijn.

Quinten Verschelling
Hulpmonteur

Quinten is manusje van alles. Hij kan op vele alle fronten in gezet worden. Is altijd vrolijk en zorgt voor een fijne sfeer.